Zamieszczone przez Adamu
kto ma książkę naprawczą?
Zwiń
X
-
No tak. Jak znajdziesz to ja chętnie też bym wciągnął ...Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
-
-
te rosyjskie ksiązki to są knigi uzywane przez servis Skody takie same widziałem w jezyku polskim zresztą jak juz kiedys pisałem mam taką bardzo gróbą ze całą elektryką jak ją zeskanuje to napewno nagram na płytke i porosyłam do kolegów, PZDR[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Może być niezła.Zamieszczone przez Adamu
Repair and maintain your vehicle yourself with Haynes, Chilton, and Clymer manuals. Our Online, digital, PDF and print DIY manuals are world renowned and cover all popular vehicles including cars, motorcycles, tractors, marine, ATVs, and many more.
cena 19 funtów. Ktoś może też jest zainteresowany? Może jakaś zrzuta ....Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Właśnie do mnie dodarła przesyłka z tą książką. W wolnej chwili (pewnie w przyszłym wcieleniu) będę się douczał :szeroki_usmiechZamieszczone przez AdamuByła: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Zrobiłem samodzielną zrzutę z mojego konta :wink:Zamieszczone przez Adamucoś przegapiłem? jakąś zrzutę czy coś?
Kiedyś może wskanuje.....
Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Witaj. Czy mogę Cie prosić o przesłanie książki do octavi w formacie PDF na maila: [email protected]??? Zgory dziękuje
Lichy
Komentarz
-
-
jesli to nie problem nico to ja tez bym prosil na maila ([email protected]) bo mi tez z zadnej przegladarki nie dziala (probowalem opere, IE o FF i nic) a bardzo by mi sie przydala. pozdrawiam
Komentarz
-
-
czarnecky, tu jst w formacie rar http://www.szfendacze.3maj.info/ocp/Ksiazka_skoda.rarO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
File not found. taki komunikat mi wyskakuje i dupa!
[ Dodano: Pią 06 Lut, 09 11:33 ]
Poszukuje książki, sam naprawiam w formacie pdf. i kiepsko, jest tylko ''INSTRUKCJA OBSŁUGI CEDRYCHA'' tego wszędzie pełno. Jak by ktoś znalazł skąd można pobrać książkę ''SAM NAPRAWIAM-Hans-Rüdiger Etzold'' lub jakąś inną w formacie pdf. To byłbym wdzięczny.Była OI 1.9 tdi ALH, 6 lat eksploatacji bez większych problemów. Szukamy godnego następcy czyli OII FL
Komentarz
-
Komentarz